Αποτρίχωση με LASER

Το Laser (Light Amplification Stimulated Emission of Radiation), είναι η ενίσχυση φωτός με διεγειρόμενη εκπομπή ακτινοβολίας, xρησιμοποιείται για τη μείωση της τριχοφυΐας  παράγοντας φως το οποίο απορροφάται από τη μελανίνη που βρίσκεται στο θύλακο της τρίχας και με αυτόν τον τρόπο σταδιακά η τριχοφυΐα εξασθενεί.

Η τεχνολογία βασίζεται στην επιλεκτική φωτοθερμόλυση, δηλαδή στην ειδική απορρόφηση φωτός ορισμένου μήκους κύματος από την τρίχα, ώστε να καταστραφεί χωρίς να επηρεαστεί το περιβάλλον δέρμα. Το φως αποροφάται από τη μελανίνη της τρίχας, μετατρέπεται σε θερμότητα και αποσυντίθεται, με αποτέλεσμα να αποτρέπεται η επανεμφάνισή της.

Το iD-Hair² DUAL WAVE LASER της RESULTMED είναι ένα πρωτοποριακό laser αποτρίχωσης, το οποίο συνδυάζει δύο μήκη κύματος:

Alexandrite 755nm: Το μήκος κύματος Αλεξανδρίτη παρουσιάζει πολύ έντονη απορρόφηση της ενέργειας από τη μελανίνη καθιστώντας το ιδανικό ακόμα και για ανοιχτόχρωμες ή/και λεπτές τρίχες ακόμα και σε φωτοτύπους I-III (ανοιχτόχρωμο δέρμα). Με μεγαλύτερη επιφανειακή διείσδυση είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στους θύλακες που βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια του δέρματος (π.χ. άνω χείλος, παρειές, πηγούνι). Τέλος, παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε περιπτώσεις υπερτρίχωσης (Ambras Syndrome).
Diode Laser 810nm: Το μεγαλύτερο μήκος κύματος επιτρέπει να δρα βαθύτερα, ‘αποφεύγοντας’ τη μελανίνη στην επιδερμίδα. Για το λόγο αυτό είναι ασφαλέστερο σε μελαχρινές επιδερμίδες και σε περιόδους ηλιοφάνειας.
Επιτρέπει την αποτρίχωση και το καλοκαίρι και σε πιο σκούρες επιδερμίδες. Η χρήση του μήκους κύματος 810nm
ενδείκνυται για περιοχές όπου οι θύλακες των τριχών βρίσκονται σε μεγαλύτερο βάθος και το χρώμα του
στελέχους είναι πιο σκούρο (μπικίνι, μασχάλες κλπ). Στις περιοχές αυτές τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και άμεσα.

Η διπλή αυτή δράση προσφέρει την καλύτερη απορρόφηση της ενέργειας από τη μελανίνη καθιστώντας το κατάλληλο για εφαρμογή σε όλους τους φωτότυπους δέρματος και χρώμα τρίχας, για ανοικτόχρωμες και σκουρόχρωμες επιδερμίδες ανεξαρτήτως φύλου και για μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα.

Προσφέρει:

  • Γρήγορες συνεδρίες χάρη στην μεγάλη επιφάνεια της κεφαλής (12x16mm)
  • Η τεχνολογία ‘ Safe by fast’ επιτρέπει την ασφαλή εφαρμογή και κατά τους θερινούς μήνες.
  • Ιδανικό για όλες τις περιοχές, ακόμη και τις πιο ευαίσθητες
  • Χάρη στην τεχνολογία ‘Sub-zero spot’, η ψυχόμενη κεφαλή από ζαφείρι (-5°C) εξασφαλίζει ανώδυνες συνεδρίες.
  • Μηδενικό χρόνο αποθεραπείας

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ


ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΤΡΕΣ
ΠΟΔΙΑ 100 ΠΛΑΤΗ 120
ΧΕΡΙΑ 65 ΣΤΗΘΟΣ 80
FULL ΜΠΙΚΙΝΙ 60 ΚΟΙΛΙΑ 40
ΜΑΣΧΑΛΗ 40 ΧΕΡΙΑ 70
ΓΑΜΠΕΣ 55 ΠΟΔΙΑ 130
ΜΗΡΟΙ 65
ΓΛΟΥΤΟΙ 50
ΚΟΙΛΙΑ 35
ΜΕΣΗ 35
FULL BODY 160
ΠΟΔΙΑ – ΜΠΙΚΙΝΙ – ΜΑΣΧΑΛΗ 140